Bänkab AB

​​​​​​​Sortiment

Bänkskivor

Att välja rätt bänkskivor till ditt kök är ett viktigt val och kan göra en stor skillnad på vilket slutfinish rummet kommer att få. 
Vi har bänkskivor i laminat, sten, massivträ och komposit. Du kan anpassa bänkskivan till den stil du vill att just ditt kök ska ha med hjälp av den mängd valmöjligheter som finns när det gäller typ och färgton.
Ge ditt kök rätt känsla med hjälp av oss.

Diskhoar

Diskhon idag har blivit ett viktigt inslag i varje kök där både estetik och funktion spelar stor roll. Vi hjälper dig att hitta den perfekta diskho.
Diskhon är en viktig del av kökets utrustning eftersom den både ska passa in till övriga detaljer i köket och vara funktionell på den nivå du är ute efter. De diskhoar vi erbjuder är från ledande tillverkare på marknaden i ett stort antal olika modeller.

Stänkpanel

Den tidigare tråkiga stålkomponenten som hörde de flesta diskbänkar till har bytts mot en dekorativ stänkpanel som skräddarsys efter ditt kök.
En stänkpanel är ett modernt och praktiskt alternativ. Alla stänkpaneler skräddarsys såklart efter ditt kök, för en garanterad nöjdhet. Låt stänkpanelen bli ännu en del i at tförstärka kökets design och personlighet genom alla de valmöjligheter du ges vid ett köp hos oss.

Tillbehör

Vi har de tillbehör du behöver till ditt kök. Ta hand om dina bänkskivor med hjälp av våra oljor och köp till de komponenter som du behöver.
Några av de saker vi har är kranar, skärbrädor, sköljlådor, diskmedelspump, aluminumlister, ventilationsgaller, linolja och hårdvaxolja. Våra tillbehör kompletterar ditt kök och din diskbänk för bästa möjliga bekvämlighet och enkelhet. Nedan kan du se exempel på några av våra produkter.