Om oss

Med lång erfarenhet och en hög kompetens tillverkar vi bänkskivor och stänkpaneler, monterar diskhoar och säljer tillbehör. Vi sköter kedjan från A till Ö för din att garantera din nöjdhet. 

Ett familjeföretag med dig som kund i fokus

 
Bänkab AB startades 1999 och har sedan dess varit specialiserade mot bänkskivor och köksliknande miljöer. Vi tillverkar bänkskivor och stänkpaneler, monterar diskhoar samt säljer tillbehör. Det har varit viktigt från starten för oss att ha en rak kommunikation där du som kund känner dig trygg och får svar på alla frågor du kan ha. Vi hjälper dig genom hela processen och ser till att du alltid är nöjd med varje del av tjänsten ända fram till slutresultatet.

Vi som äger företaget är Jan och Anna Liljefors. Jan driver verksamheten och har jobbat inom branschen hela sitt arbetsliv och planerna på ett eget företag växte fram under mitten och slutet av 90-talet. Det har varit många roliga utmaningar sedan dess och det mest givande i alla lägen är närheten till dig som kund. Du kan vara trygg i att allt sköts rätt från början eftersom det är samma person som är med dig hela vägen och utformar produkter eller tjänster utifrån dina behov och önskemål.

Om du har några funderingar eller är intresserad av att veta mer får du gärna kontakta oss!

Öppettider


​​​​​Mån-fre: 7.00-17.00
Helger: Stängt​​​​​​​

Kontaktuppgifter​​​​​​​


Bänkab AB
Österby 114
733 98 Ransta

Tel: 070-679 58 74
Epost: janne@bankab.se